Pakketjes worden verzonden op maandag, woensdag en vrijdag. Kies zelf je verzenddatum bij het afrekenen.

Duurzame cadeaus bij VeganCadeaushop

Duurzame cadeaus bij VeganCadeaushop

Duurzame cadeaus

We zijn er dol op om een mooi cadeau te geven. En we vinden het ook heel leuk als iemand ons een mooi cadeau geeft! Daarom hebben we een mooie collectie veganistische en duurzame cadeaus bij ons in de webshop liggen. Laten we kijken naar onze productgroep: badkamerproducten!

Marcel's Green Soap giftbox

Bijvoorbeeld onze Marcel's Green Soap giftbox. Deze cadeauset bevat drie vegan en dierproefvrije handzepen, die verpakt zijn in een 100% gerecyclede verpakking. Drie handzepen? Ja, speciaal voor jou samengesteld. In deze geschenkverpakking zitten de volgende vegan producten:

- handzeep sinaasappel & jasmijn (250 ml)
- handzeep lavendel & rozemarijn (250 ml)
- handzeep sandelhout & kardemom (250 ml)

Of als je helemaal uitgebreid wilt gaan, Marcels' Green Soap verhuisdoos vol schoonmaakproducten.

"Het afgelopen jaar ben ik verhuisd van de ene kant van de stad naar de andere. Het was een stressvol proces, met het inpakken van alles wat we bezitten en meenemen naar een nieuw appartement. Hoewel het voor mij stressvol was, weet ik dat het voor mijn vriendin nog stressvoller zou zijn; zij heeft niet zoveel ervaring met verhuizen als ik!

Om het haar (en hopelijk mezelf) makkelijker te maken, besloot ik haar wat groene schoonmaakproducten van Marcel's Green Soap te geven. Het bedrijf maakt veganistische schoonmaakproducten die gemaakt zijn van volledig natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie en essentiële oliën. Deze producten bevatten ook geen agressieve chemicaliën die een gevoelige huid of longen kunnen irriteren!

Het beste deel is dat ze zijn verpakt in 100% gerecyclede plastic flessen, zodat ze niet nog meer afval op de vuilnisbelt brengen nadat ze zijn gebruikt! Mijn vriendin vond het trouwens ook een super leuk cadeau 😏."

Waarom zou je kiezen voor Marcel's Green Soap?

Duurzame cadeaus zijn gewilder dan ooit tevoren. Is het niet zonde dat cadeaus in no tim in de prullenbak belanden? Een cadeau mag meer en meer iets zijn waar de gelukkige ontvanger tijden mee vooruit kan. Een duurzaam cadeau waar de ontvanger veel waarde uit kan halen, en veel langer plezier van kan hebben. Of je nu een vegan cadeau zoekt, een duurzaam geschenk of een milieuvriendelijk kleinigheidje, bij vegan cadeau shop helpen wij jou graag. Voor elke gelegenheid hebben wel iets groens voor je in petto. Of het nu een verjaardag, een bruiloft of een housewarming is. Met onze duurzame cadeaupakketten scoor jij gegarandeerd een glimlach op iemands gezicht!

Waarom Vegancadeaushop?

Wij hebben een mooie collectie veganistische en dierproefvrije producten die perfect zijn als verjaardagscadeau of gewoon als leuk persoonlijk kado. Zoals deze Marcel's Green Soap giftbox met drie handzepen in een 100% gerecycelde verpakking! Of de schoonmaakdoos met verschillende producten, die goed werkt voor iedereen die wil overstappen naar een groene manier van schoonmaken.